Home

Welkom op de website van Martien van Brederode Hovenier.

Martien van Brederode Hovenier is een klein hoveniersbedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en het aanleggen en renoveren van tuinen. Ook voor het onderhoud van tuinen kunt u bij mij terecht. 
Daarnaast kan ik (cultuurhistorisch verantwoorde)  ontwerpen maken voor de inrichting en beplanting van boerenerven en het agrarisch cultuurlandschap. Tevens kan ik de uitvoering en eventuele subsidieaanvraag daarvan verzorgen. 

Ik heb ruim twintig jaar ervaring als zelfstandig werkend hovenier en heb een bouwkundige opleiding gevolgd. Ik voer alle werkzaamheden zelf uit, zowel de bouwkundige inrichting als de aanleg van beplanting of het onderhoud van tuinen.
In voorkomende gevallen werk ik samen met mijn partner die ervaring heeft op het gebied van agrarisch natuurbeheer en als landschapscoördinator bij een overheidsdienst. 

Mijn bedrijf is gevestigd op de voormalige boerderij 'Ruigezand' in het buitengebied bij Lauwerzijl in de gemeente Zuidhorn (provincie Groningen). Mijn werkgebied ligt voornamelijk in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
 

Martien van Brederode Hovenier

Martien van Brederode Hovenier29878 bezoekers (59277 hits) sinds 22-12-2015
Powered by webXpress